ZEKA'dan Üretken Eller Kadın Derneğine e-ticaret desteği
300x250

Kuruluşunu tamamlaması ile yaklaşık 2 aydır hizmet veren Kütahya Üretken Eller Kadın Derneği, hazırladığı proje ile Zafer Kalkınma Ajansı’ndan ilk desteğini aldı.

TR 33 Bölgesindeki illeri kapsayan Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA), Kütahya Üretken Eller Kadın Derneği tarafından hazırlanan ‘E-Ticaret’ konulu projeye destek kapsamına aldı.

Kütahya Üretken Eller Kadın Derneği Başkanı Aylin Girgin Oğuz, Başkan Yardımcısı Ferhan Gülcü, Sekreter Fatma Ceyhan Altıner, Sayman Hamiyet Özkalay, Yönetim Kurulu Üyeleri Nevin Işık, Nuriye Kuşluk ve Tuba Acar tarafından hazırlanan E-Ticaret projesi ZEKA’dan destek buldu.

Kütahya Üretken Eller Kadın Derneği tarafından ‘Üretken Kadınlarımız Üretiyor, Bölgemiz Kalkınıyor’ faaliyeti kapsamında hazırlanan E-Ticaret projesi ZEKA’dan destek buldu.

Projenin desteklenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kütahya Üretken Eller Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Aylin Girgin Oğuz; “Kardeş kuruluşumuz ‘Üretken Eller Kadın Derneği’ büyük bir başarı elde etti. Henüz iki aylık bir dernek olmasına rağmen ZEKA’ya sunduğu E-Ticaret konulu ilk faaliyeti başarılı bulunmuş ve kabul edildi. Kooperatif olarak tüm dernek Yönetim ve üyelerini kutluyor, başarıların devamını diliyoruz” dedi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği