Zabıta Teşkilatı 194 yaşında
300x250

Kütahya Belediyesi bünyesinde görev yapan zabıta personelini, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’ı ziyaret etti.
Zabıta Teşkilatı’nın 194. yıldönümü sebebiyle Kütahya Belediyesi bünyesinde görev yapan zabıta personelini kabul eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Zabıta Müdürü Yılmaz YAMAN ve beraberindeki heyetin haftalarını kutladı.
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan IŞIK; Zabıta Teşkilatı’mızın kuruluşunun 194. yıldönümü vesilesiyle tüm zabıtalarımızın zabıta haftasını kutluyorum. Kütahya’mız da özellikle pandemi sürecinde çok önemli görevler üstlenerek olağanüstü çabayla milletimizin sağlığını korumak için fedakarca çalışan belediyemiz zabıtalarına teşekkür ediyorum.
Vatandaşlarımızdan pazaryerlerinde, toplu taşıma araçlarında ve belediye hizmet birimlerinde zabıtamıza yardımcı olmalarını istirham ediyorum. Hem kendi sağlıkları hem de sevdiklerinin sağlığı açısından koyulan kurallara uyulması büyük önem arz etmektedir. Bu zamana kadar belediyemizde görev yapmış olan zabıta ekiplerine ve halen belediyemizde görev yapmakta olan zabıta personelimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum, dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Salih ÖZDEN’in de yer aldığı ziyarette Kütahya Belediyesi Zabıta Müdürü Yılmaz YAMAN, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 194. yıldönümü münasebetiyle Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’a çiçek vererek belediye bünyesinde bulunan tüm zabıta personeli adına Başkan IŞIK’a Kütahya’ya verdikleri hizmetler için teşekkür etti.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği