Yılmaz Kutlu toprağa verildi
300x250

Güral Porselen Genel Müdürü Mehmet Naci Pekcan'ın kayınpederi Yılmaz Kutlu son yolcuğuna uğurlandı.

Meray Kutlu’nun eşi, Dr. Sadık Kutlu ve Handan Pekcan ile Hatice Üstünel’in Babaları, Güral Porselen’den emekli Bahattin Üstünel ile Güral Porselen Genel Müdürü Naci Pekcan’ın kayınpederleri, Kütahya eşrafından Yılmaz Kutlu 86 yaşında tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Merhum Yılmaz Kutlu için Ulucamii’de öğle namazını takiben düzenlenen cenaze merasimine Ak Parti Kütahya Milletvekilleri İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kırbaç, İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Köse ve Murat Arık, SGK İl Müdürü İsmail Sayar, Güral Porselen Yönetim Kurulu Üyesi Ali Güral, KUTSO Başkanı İsmet Özotraç, MÜSİAD Başkanı İsmail Tosun ve bazı daire amirleri ile çok sayıda Kütahyalı katıldı. 

Merhum Yılmaz Kutlu, Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş'ın kıldırdığı cenaze namazından sonra Ahierbasan Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

Merhum Yılmaz Kutlu'ya Yüce Allah'tan rahmet, geride bıraktığı kederli ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği