YEREL BASININ SWOT ANALİZİ ÇIKIYOR 
300x250


Kütahya Gazeteciler Cemiyeti organizasyonunda, basın mensupları sektörün güçlü ve zayıf yönlerini belirleme, iç ve dış çevreden kaynaklanan fırsat ve tehditleri saptamak için bir araya geldi. İki oturum halinde yapılan toplantıya Gazeteciler Konfederasyonundan da önemli isimler katıldı 
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti organizasyonunda Emet Termal Otel’de bir araya gelen basın mensupları sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili iki oturum da bir araya geldi. İlk oturumda Gazeteciler Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir ve Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan yerel basının sorunları, geleceği ve atılması gereken adımlar, sarı basın kartları ilgili bilgiler verdiler. 
İkinci oturumda ise Yerel basının SWOT analizi çalışmaları kapsamında anket çalışması ve basın mensupları tarafından değerlendirmeler yapıldı. Burada konuşan Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, göreve geldikleri ilk günden buyana yerel basının sorunları ve çözüm önerileri üzerinde durduklarını ifade etti. Günlük gazetelerin en önemli sorunları arasında yer alan resmi ilanlarla ilgili bugüne kadar birçok çalışma yaptıklarını ve geçtiğimiz günlerde de bir komisyon kurduklarını vurgulayarak “Birlik beraberlik içinde aynı masa etrafında toplanıp çözüm önerileri oluşturarak adımlarımızı atmaya devam ediyoruz. Bu noktada yönetim kurulumuza ve tüm basın mensuplarımıza teşekkür ederim. Bugünde yerel basınımızın güçlü ve zayıf yönlerini,   iç ve dış çevreden kaynaklanan fırsat ve tehditleri saptamak ve çıkan sonuçları değerlendirerek çalışmalarımıza yön vermek istiyoruz. Geniş bir katılımla böyle bir toplantının yapılması da sevindirici. Burada yapılan değerlendirmeler sonrasında önümüzdeki haftalarda sonuç değerlendirmesi için bir araya geleceğiz. Bizlere destek veren  Gazeteciler Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir ve Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan’a da yarıca teşekkür ederim” dedi. 
Yapılan toplantıların ardından Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gazeteciler Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir ve Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan’a plaket takdim ederek teşekkür ettiler. Özdemir ve Arslan, Kütahya Gazeteciler Cemiyetinin yapmış olduğu çalışmaların takdire şayan olduğunu vurgulayarak bu birlikteliğin devam etmesi temennisinde bulundular.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği