YENİ DOĞAN BEBEKLERİN İHTİYAÇLARI  KÜTAHYA BELEDİYESİ'NDEN
300x250

Yeni anne baba olan çiftlerin mutluluğu paylaşmak ve yanlarında olmak adına 2019 yılında başlatılan Hilal Bebek Projesi yenilenen yüzü ile devam ediyor.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın sosyal belediyecilik alanında önem verdiği ve göreve gelir gelmez startını verdiği Hilal Bebek Projesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başarılı bir şekilde uygulanmaya devam ediyor.

Günümüz şartlarına uygun olarak revize edilen Hilal Bebek Projesi, yeni doğum yapan ailelerimize, termal özelliği olan çanta içerisinde yenidoğan bebeklerimizin anlık temel ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler yer alıyor.

Kız ve erkek bebekler için ayrı renklerde hazırlanan ürünlerin yer aldığı Hilal Bebek çantalarımız, evlat sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan ailelerimizle buluşuyor.

Hilal Bebek Projesiyle birlikte 2019 yılında 250, 2020 yılında ise 490 ve 2021 Kasım ayına kadar 311 ailemiz bu projemizden faydalandı.

Projenin her yıl kapsamı ve donanımı artarak devam ederken, Hilal Bebek Projemizle tanışan ailelerimiz ise bu uygulamanın yerinde ve güzel bir uygulama olduğunu belirterek Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve ekibine teşekkür ettiler. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği