Yedigöller rekreasyon alanı yapım işi ihaleye çıkıyor
300x250

Kütahya Belediyesi ilana çıktı. Kütahya Belediyesinin Yedigöller rekreasyon alanı yapım işi 10 Mart 2022 Perşembe günü ihale edecek.

Kütahya'da 42 bitki, 30'u aşkın hayvan türünü barındıran Yedigöller havzasının turizme kazandırılması için çalışmalar yürütülüyor. Belediye Başkanı Prof.Dr. Alim Işık "Burada sportif olta balıkçılığı, kuş köyü ve çocuk köyü projelerimizin de içinde bulunduğu büyük bir projeyi uygulayacağız. Gezinti alanları, sportif alanlar, bisiklet parkurları, yürüme parkurları, kafeteryalar, piknik alanları, olta balıkçılığı gibi toplumun ihtiyaç duyduğu her türlü sosyal aktivitenin yapılabileceği alanlar olacak" dedi.

Kütahya Belediyesi 10 Şubat 2022 Perşembe günü Kamu İhale Kurumu Bülteninde 2022/82065 ihale kayıt numaralı bir ilan yayınladı. Yayınlanan ihale duyurusuna göre Yedigöller rekreasyon alanı yapım işi Yapım 4734/19 Açık İhale kapsamında gerçekleştirilecek. Taahhüt Haber’in mevzuattaki ip uçlarından faydalanarak yaptığı tahmine göre, ihalenin yaklaşık maliyeti (YM) 69.155.600,-TL ile 146.815.969,-TL arası aralığında yer alıyor.

İhale, Destek Hizmetleri Müdürlüğü 1. Kat İhale Servisi Kütahya Belediyesi Yeni Hizmet Binası Gaybiefendi Mahallesi Atatürk Bulvarı No:83 Kütahya/Merkez adresinde, 10 Mart 2022 Perşembe günü, Saat: 10:00 ‘da yapılacak.

Teklif bedelinin yüzde 50 ‘sinden az olmamak üzere BIII veya AXVIII grup işler benzer iş deneyimi olarak isteniyor.

Kütahya Belediyesinin ilana çıktığı iş için Katsayı değeri ve sorgulama koşulu; (N) : 1,2 / (SV) Sorgulama Var (SD Altından Açıklama İstenecek) şeklinde duyurulan ihaleye katılabilmek için asgari yeterlik kriteri olarak, teklif bedelinin yüzde 50 ‘inden az olmamak üzere B üst yapı (bina) İşleri III. grup işler veya A (XVIII) grup işler benzer iş deneyimi olarak aranıyor. İhaleye katılmak için istenen diğer bir yeterlik kriteri ise bilanço veya eşdeğer belgeler ve iş hacmine yönelik belgeler aranması olarak dikkat çekiyor. İhale sonunda ihaleyi kazanan müteahhit ile idare, Anahtar Teslimi Götürü Bedel Sözleşme imzalayacaklar.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği