Yatırımcının önünde engel olmayacak
300x250

Adalet ve Kalkınma Partisi Kütahya İl Başkanlığı, yatırımcıların sorunlarını dinlemek amacıyla 2. OSB'de yönetim ve işadamlarıyla bir araya geldi.

Ak Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Milletvekilleri Av. İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler ile birlikte 2. OSB'de yatırımcılarla buluştu. Sanayicilerin sorun ve kendilerinden beklentilerini tek tek dinleyen Ak Parti heyeti, "Kazananın Kütahya olsun" mantığı ile yatırımcıların önünde herhangi bir engel olmayacağını belirttiler.

İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, İşadamlarıyla yapılan toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada "Değerli Yatırımcılarımızla ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile biraraya gelerek Sanayimizin Gelişmesi Konusunda İstişarede Bulunduk. Yatırımcılarımızın önerilerini not aldık. Ekonomimizin lokomotifi olan İş adamlarımız ile büyüyen, gelişen, üreten Kütahya için gayret göstermeye devam edeceğiz. Kazanan yine Kütahya olacak." ifadelerini kullandı. 

Ak Parti heyeti , yapılan toplantının ardından 2. OSB temiz su deposu ve su dağıtım hatlarında devam eden yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Gerçekleşme durumu %60’a ulaşan su deporu inşaatının yıl sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor. 

 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği