Yaprak Sanatı Sergisi Büyük Beğeni Topladı
300x250

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde sergilenen yaprak sanatı sergisi büyük beğeni topladı. KSBÜ Hastanesinde hasta bakım görevini yürüten Barış Genar, Osmanlı’dan bu yana süren bu sanatı Kütahya’da yaşatmak istediğini dile getirdi.

KSBÜ- Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Konferans Salonu girişinde yaprak sanatı sergisi beğeniye sunuldu. KSBÜ öğretim elemanları ve idari personel sergiye yoğun ilgi gösterdi. KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hasta bakım görevini yürüten sergi sahibi Barış Genar, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu tarafından tebrik edildi.

Genar yaprak sanatı sergisi hakkında şunları söyledi: “2 yıldır bu sanatı icra ediyorum. Resim yapmayı ortaokuldan beri severim. Bir internet sitesinde yaprak sanatı ile ilgili haber okumuştum. Dikkatimi çekti. Yapılabilir diyerek denedim ve hoşuma gitti. O günden beri bu sanatı icra etmeye devam ettim. Bu güne kadar da severek devam ediyorum.

“KÜTAHYAMIZA KÜLTÜREL ZENGİNLİK KATMAK İSTİYORUM”

Uğraş verdiğim yaprak sanatı, Osmanlı’dan bu yana devam eden bir sanat türü. Bu sanatla uğraşırken dinleniyorum; kendi iç sesimi dinlemeye fırsat oluyor. Kütahyamıza kültürel zenginlik katarak, bu sanatı burada yaşatmak istiyorum. Rektör Hocamız Prof. Dr. Vural Kavuncu tarafından tebrik edilmek beni ayrıca mutlu etti.”

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği