Vural Kavuncu ve PADOK’ tan AFAD ziyareti
300x250

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ile Kütahya PADOK (Pusula Arama Kurtarma ve Doğa Sporları Gençlik Spor Kulübü Derneği) üyeleri AFAD İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

AFAD İl Müdürü Ahmet Ali Artun tarafından öncelikle AFAD’ ın kurumsal yapısı, müdahale yöntemleri, kapasitesi ve Elazığ Depremine ilişkin saha tecrübeleri hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Afetlerin zararlarını en aza indirmek için devlet eliyle yapılan çalışmalar kadar bireysel anlamda alınacak tedbirlerin de önemli olduğuna vurgu yapan AFAD İl Müdürü Artun tarafından ziyaretçilere, afet öncesi, sırası ve sonrası olmak üzere, aile bireyleriyle birlikte alınması gereken tedbirleri ele alan “Temel Afet Bilinci ” konulu sunum yapıldı.

Son olarak AFAD Başkanlığı’nca hayata geçirilen “AFAD Gönüllüsü” kampanyası hakkında konuşan Artun, katılımcılara söz konusu kampanyanın önemi ve süreçlerine ilişkin detaylı olarak bilgi verdi.

Sunumun ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Artun, Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu başta olmak üzere katılım ve katkılarından dolayı tüm PADOK üyelerine teşekkür etti.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği