VOLEYBOL KIZ TAKIMINDA HEDEF BÖLGE BİRİNCİLİĞİ
300x250

VOLEYBOL KIZ TAKIMINDA HEDEF BÖLGE BİRİNCİLİĞİ

Kütahya Belediyespor Alt Yapı Voleybol Kız Takımı, bölge şampiyonası maçları öncesinde, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı ziyaret etti. Başkan Işık, genç sporculara başarılar dileyerek, tebrik etti.

Kütahya Belediyespor Alt Yapı Voleybol Kız Takımı, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret etti. Başta sporcular olmak üzere, ailelerine ve şehre değer katan bu takımı oluşturduğu için antrenörlerine teşekkür eden Başkan Işık, “Bu yıldan itibaren Kütahya Belediyespor Kulübü adı altında 13 branşta iddialı bir şekilde gençlerimizi sporla buluşturmaya başladık. Futbol kulübümüz ayrı, diğer branşlarımız olmak üzere iki ayrı kulüp altında sporcularımızı, şehrimizi tanıtacak, belediyemizin adını Türkiye’de ve Dünya’da duyuracak faaliyetler olması için destekliyoruz” dedi.

İl birincisi olan Voleybol Kız Takımının bundan sonraki hedeflerinin bölge birinciliği olduğunu ifade eden Başkan Işık, “Kendilerini inşallah bölge birincisi olarak da ağırlamak istiyoruz. Kendilerine teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Takım kaptanı Büşra Yiğit sıkı bir çalışma ile il birincisi olduklarını ifade ederek, bölge birinciliğinde Kütahya’yı, belediyeyi ve kendilerini en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını söyledi. Başkan Işık’a verdiği imkanlar için teşekkür eden Kaptan Yiğit, bölgede de iddialı olduklarını söyledi.

Bir 15 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Alt Yapı Baş Antrenörü Ömer Orçun Kazak, “2021 – 2022 voleybol sezonunda gençler kategorisinde il birincisi olarak gruplarda Kütahya’yı temsil etmeye hak kazandık. En iyi şekilde belediyemizin ismini ve Kütahya’yı gruplarda temsil ederek birinciliği hedefliyoruz. Başkanımıza söz verdiğimiz birinciliği alarak daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz” dedi.

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yıldırım Akgül ise, “Göreve atandığım günden bu güne Kütahya Belediyemiz bünyesinde harika çalışmalar yapan bir spor kulübümüz olduğunu fark ettim ve gururlandım. Hem kızlarımızla hem de bu kızlarımızı yetiştiren hocalarımıza, tüm bu imkanları sunan Sayın Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a teşekkür ediyorum. İnşallah grup birinciliği ile gelerek bizleri onurlandıracaklar” dedi.

Başkan Işık, voleybolculara ve takım antrenörlerine elde ettikleri başarılar için birer teşekkür plaketi ve hediye verdi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği