Vekille Başkan arasında sıkıntı yok
300x250
Kütahya Belediyesi'nden yapılan açıklamada ; MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ile Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın arasında soğuk rüzgarların estiği algısı oluşturma çabaları gerçekleri yansıtmıyor denildi.
Kütahya Belediyesi sosyal medya hesabından EMITT Fuarı sürerken yapılan yapılan açıklamada şöyle denildi ; 
9-12 Şubat 2022 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen EMITT Fuarına katılan Kütahya Belediye standına ilgi yoğun oldu.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un açılışını yaptığı 25'inci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Kütahya Belediyesi standı, Kütahya’nın yüz yıllık geleneği olan çini sanatı ile ön plana çıktı. Ziyaretçilerin ilgi ile izlediği Kütahya Belediyesi standına, MHP Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş da bizzat destek verdi. MHP Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş’a eşlik eden Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ile birlikte çok sayıda ziyaretçi standımızı ilgi ile takip etti.
Bir 4 kişi ve iç mekan görseli olabilir
Kütahya’nın tanıtımı noktasında her alanda Kütahya Belediyesinin yanında olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş, belediyemizin düzenlediği etkinliklerde, katılım sağladığı fuarlarda, proje açılışlarında, sosyal destek programlarında ve tanıtım gibi bugüne gerçekleştirilen tüm organizasyonlara ve son olarak EMITT fuarına katılım sağlayarak Kütahya Belediyesini ve Kütahya’yı yalnız bırakmadı.
MHP Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş’a fuara katılımı ve bugüne kadar sağladığı destekler için teşekkür ederiz.
Son dönemde sosyal medya aracılığı ile MHP Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş ile Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın arasında soğuk rüzgarların estiği algısı oluşturma çabaları gerçekleri yansıtmadığı gibi aksine, MHP Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş ile Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, sık sık özellikle Kütahya’da, Ankara’da veya zaman zaman başka şehirlerde bir araya gelerek gündemdeki konuları masaya yatırarak istişare yapmaktadırlar.
Kamuoyunda oluşturulmak istenen aynı partinin mensubu bir milletvekili ile bir belediye başkanının siyasi çekişme algısı oluşturmak, MHP Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a zarar veremeyeceği gibi, bu algıyı oluşturmak isteyenlerin amaç ve hedeflerinin ne olduğu açık bir şekilde görülmektedir.
Ayrıca yine sosyal medyada fuar ile ilgili çıkan 200 bin liraya mal edildi haberleri gerçekleri yansıtmadığı gibi, 5 günlük fuarın maliyeti 30 Bin TL’dir.
Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği