VATANDAŞIN AYAĞINA  GİDEREK SORUNLARI DİNLİYOR
300x250

Kütahya Valisi Ali Çelik, merkeze bağlı Damlalı Karaağaç Köyü ve Çavuşçiftliği Köyü’nü ziyaret etti.

Köyleri ziyaret ederek sorunları yerinde tespit eden Vali Ali Çelik, vatandaşın dertlerini, istek ve önerilerini dinledi.

Damlalı Karaağaç Köy girişinde büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Vali Çelik, köylülerle tek tek selamlaşıp hâl hatır sordu.

Köy Muhtarı Etem Şahin’in köydeki su sorununu dile getirmesi üzerine Vali Ali Çelik, sorunun derhal giderilmesi ve sondaj çalışması yapılması için İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak’a talimat verdi.

Köyün sokaklarını gezerek vatandaşlarla selamlaşan Vali Çelik, Kovid-19 tedbirleri hakkında bilgiler vermeyi de ihmal etmedi.

Maske, mesafe ve temizliğin mücadeledeki en önemli kurallar olduğunun altını çizen Vali Çelik, “Bu mücadeleyi vatandaşlarımızın desteği olmadan kazanamayız. Sizlerden destek bekliyoruz” dedi.

Vali Çelik, köye adını veren Damlalı Mağara’sını da inceleyerek bilgiler aldı.

Köyün en yaşlısı 91 yaşındaki Yusuf Günalay’la sohbet edip bir ihtiyacı olup olmadığını soran Vali Çelik, Günalay’dan salgın sürecinde kendisine dikkat etmesini istedi.

Çavuşçiftliği Köyü’nde İl Özel İdaresince yapılan çalışmaları yerinde gören Vali Çelik, Çavuşçiftliği Köyü – Ahiler Köyü yolunun iyileştirilmesi çalışmaları hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak’tan bilgiler aldı.

Köy muhtarı Kamil Eray ile vatandaşın yol talebinde bulunduğu alanda da incelemelerde bulunan Vali Çelik, bölgenin yol için uygun olup olmadığının belirlenmesi için çalışma yapılması talimatı verdi.

Yollardaki incelemenin ardından köydeki vatandaşlarla bir araya gelen Vali Çelik; istek, talep ve önerileri dinledi, kendisine iletilen taleplerin takipçisi olacağını söyledi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği