Valilikte güvenlik ve asayiş değerlendirme toplantısı
300x250
Vali Ali Çelik başkanlığında, Belediye Başkan V. Ertuğrul Cevahir, Vali Yardımcısı Mustafa Güney ve kaymakamların katılımıyla değerlendirme toplantısı yapıldı.
Toplantıda; güvenlik ve asayiş, metruk binalar, uyuşturucuyla mücadele, trafik konuları ayrıntılı şekilde ele alındı.
Kaymakamlara tek tek söz veren Vali Ali Çelik, ilçelerin genel durumu hakkında bilgiler aldı.
CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK
Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları hakkında da bilgiler alan Vali Ali Çelik, bayramın geniş katılım ve coşkuyla kutlanması için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.
Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
METRUK BİNALARIN YIKIMI/İYİLEŞTİRİLMESİNDE BELEDİYELERLE İŞ BİRLİĞİ ARTIRILACAK
Uyuşturucuya karşı “sıfır tolerans” ilkesiyle çalışmaların kesintisiz sürdürüldüğüne dikkat çeken Vali Çelik, güvenlik ve asayiş açısından tehlike arz eden metruk binaların bir an önce tespit edilerek yıkılması talimatını verdi. Vali Çelik, metruk binaların yıkılması/iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında belediyelerle de iş birliğinin artırılması gerektiğinin altını çizdi.
“EMNİYET KEMERİ KULLANIMINI ÖNE ÇIKARMALISINIZ”
Trafik kazalarının ve can kayıplarının önlenmesi, bu anlamda farkındalık oluşturulması için büyük bir gayret içerisinde olunduğunu ifade eden Vali Çelik, kaymakamlardan emniyet kemeri kullanımının önemini öne çıkaracak etkinlik ve faaliyetlerde bulunmalarını istedi. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kahvehanelerde başlatılan bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarının da devam ettiğine vurgu yapan Vali Çelik, kaymakamların faaliyetlere katılım göstermesi gerektiğini kaydetti.
Bir 10 kişi görseli olabilir
“ÖĞRENCİLERİMİZİ TAKİP EDİN”
Kaymakamlardan sık sık okul ziyaretleri yapmalarını, öğretmenler ve okul aile birliği üyeleriyle neler yapılabileceğine dair istişarelerde bulunmalarını isteyen Vali Çelik, öğrencilerin sınavlarının ve başarı durumlarının da bizzat kaymakamlar tarafından takip edilmesini istedi. Vali Çelik, “En büyük beklentim eğitim kalitesinin artırılması” dedi.
Toplantı görüş ve önerilerin paylaşılmasının ardından sona erdi.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği