VALİ TORAMAN : 'KÜTAHYA’DA ÇALIŞMAK BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ŞEREF VE ONURDU'
300x250

5 Kasım 2018 yılından bu yana Kütahya Valiliği görevini başarı ile yürütürken son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Dr. Ömer Toraman, atama kararından sonra ilk kez İl Özel İdaresi'nde düzenlenen araç tanıtım töreninde konuştu. Vali Dr. Ömer Toraman " Kütahya'da çalışmak benim için büyük bir şeref ve onurdu" ifadelerini kullandı.

Kütahya’da çalışmaktan duyduğu mutluluğu paylaşan Vali Toraman, “Kütahya’da çalışmak benim için büyük bir şeref ve onurdu. Kütahya’yı, Kütahyalıları çok sevdim. Kütahya’nın kalbimizde özel bir yeri var. Bu hislerle ayrılıyoruz buradan. Elimizden geldiğince hizmet etmeye çalıştık. Bilerek hata yapmamaya çalıştık ama bilmeden eksiğimiz, kusurumuz olduysa helallik isteriz. Bizden sonra gelecek olan Valimiz de çok değerli, başarılı bir isim. Sizlerle beraber çok güzel, çok başarılı işler yapacak” dedi.

“ÖRNEK BİR BASIN”

Basın mensuplarına da teşekkür edip vedalaşan Vali Toraman, “Kütahya’daki yerel basın örnek bir basın. Bir arada bulunduğum zamanlarda büyük keyif aldım. Onlara da teşekkür ediyor, iş birliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği