Vali Toraman, Emet, Tavşanlı ve Hisarcık’ta Kovid-19 Tedbirlerini Denetledi
300x250

 

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında alınan önemleri yerinde denetlemeye devam ediyor. Vali Toraman, Tavşanlı, Emet ve Hisarcık ilçelerini ziyaret ederek tedbirlerin uygulanması hakkında bilgiler aldı.


Vali Dr. Ömer Toraman, Kütahya’nın Tavşanlı, Emet ve Hisarcık ilçelerini ziyaret ederek Kovid-19 tedbirlerini yerinde inceleyip değerlendirme toplantılarına başkanlık etti.


Vali Toraman’ın başkanlığında Tavşanlı ve Emet ilçelerinde gerçekleştirilen toplantılara İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çekiç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan ve ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı. 


Kovid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uygun, maskeyle gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına Hisarcık Kaymakamı Buğra Karadağ video konferans sistemiyle katıldı. 


Toplantılarda; Tavşanlı, Emet ve Hisarcık ilçesinde alınan tedbirler, yürütülen çalışmalar ile Kütahya Valiliği koordinesinde, ilçelerde kaymakamlar başkanlığında oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmaları görüşüldü. 


Vali Toraman, toplantıların ardından jandarma ve polis uygulama noktalarını ziyaret ederek çalışmalar ve kontroller hakkında bilgiler aldı. 
 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği