Vali Dr. Ömer Toraman'dan yılbaşı ziyaretleri
300x250

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, 2020 yılına görev başındaki güvenlik güçleri, sağlık personeli ve vatandaşlarla girdi.


Vali Dr. Ömer Toraman, 2019 yılının son gecesinde Jandarma Merkez Karakolu, Şehit Mehmet Kartal Polis Merkez Amirliği, Trafik Düzenleme ve Denetleme Büro Amirliği ile İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti.


Çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Toraman, görev başındaki personelin yeni yılını kutlayarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.
 
Eskişehir Yolunda oluşturulan uygulama noktasını da ziyaret eden Vali Toraman, polis memurlarının yeni yılını tebrik ederek asayiş hakkında bilgiler aldı.
  
KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesini de ziyaret eden Vali Toraman, vatandaşların yeni yılını tebrik edip geçmiş olsun temennisinde bulundu, çocuklara hediyeler verdi.


“TÜM TEDBİRLER ALINDI”


Kütahya’da yılbaşının huzur ve güven içerisinde geçmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını kaydeden Vali Toraman, “Vatandaşlarımızın yılbaşı gecesini huzur ve emniyet içerisinde geçirmesi için bütün emniyet ve jandarma teşkilatımız görev başında. İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda gerekli planlama ve görevlendirmelerimizi yapmıştık. Bugün de arkadaşlarımızı görev mahallerinde ziyaret ederek ilimizdeki mevcut durumu istişare ettik. Kütahya’da yılbaşı gecesi huzur ve sükûn içerisinde geçiyor. 2020 yılının hem Kütahyalı hemşehrilerimiz hem de bütün milletimiz için sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçmesini temenni ediyorum” diye konuştu.


Ziyaretlerde Vali Dr. Ömer Toraman’a İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çekiç ile İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç eşlik etti.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği