Vali Çelik’in kayınvalidesi son yolculuğuna uğurlandı
300x250


Kütahya Valisi Ali Çelik’in kayınvalidesi Semahat Dalgıç, Kocaeli’nin Gebze ilçesi Pelitli mahallesinde düzenlenen cenaze merasiminin  ardından toprağa verildi.

Merasime , Kütahya Valisi Ali Çelik, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Ahmet Tan ve İshak Gazel, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman,Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya Emniyet Müdürü Hakan Sıralı, Kütahya İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç,  ilçe kaymakamları ve belediye başkanları, iş adamı İsmet Güral ve Ahmet Baş, daire müdürleri ile çok sayıda yakını katıldı. 

Merhume Dalgıç için Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki Pelitli Mahalle Camii'nde  öğle namazı öncesi  dini program düzenlendi. 

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş ve din görevlileri Halil Uygun ile Hayati Atalay , namaz öncesinde Kur'an Tilaveti ve Sohbet Programı icra ettiler.
Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay'ın kıldırdığı öğle namazının ardından İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş cenaze namazını kıldırdı.

Merhume Semahat Dagıç, Pelitli mezarlığında defnedildi.
Merhumeye Yüce Mevladan sonsuz rahmet, Dalgıç ve Çelik ailelerine sabır ve metanetler dileriz.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği