Vali Çelik, İl Genel Meclisi Üyeleriyle İstişare Toplantılarına Başladı.
300x250

Kütahya Valisi Ali Çelik; merkez, Aslanapa ve Altıntaş İl Genel Meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

İlki gerçekleştirilen toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, merkez İl Genel Meclisi üyeleri Ömer Aşman, Aynur Koçuk Mercan, Nihat Sargın, Osman Güngör, Muammer Özcura, Ahmet Atay, Altıntaş İl Genel Meclisi üyeleri Oğuz Süngü, Zeki Öztürk, Aslanapa İl Genel Meclisi üyeleri Ali Okumuş ile Hüseyin Ertürk katıldı.

İl Özel İdaresi’nin merkez, Altıntaş ve Aslanapa’daki sorumluluk alanlarında tamamlanan ve devam eden yatırımlarının değerlendirildiği toplantıda yapılması planlanan yatırımlar istişare edildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İGM faaliyetleri hakkında Vali Çelik’i bilgilendirirken meclis üyeleri de ilçelerinin ve köylerinin taleplerini iletti.

“BÜYÜK DÜŞÜNMELİYİZ”

İl Genel Meclisi’nin uyum içerisinde gerçekleştirdiği çalışmaları çok önemsediğini belirten Vali Çelik, “Makro düşünmeli, gelişim, yatırım evrelerini iyi analiz etmeliyiz. Tarım, sanayi, hizmet alanlarında yapabileceklerimizi iyi planlamalı, verimli şekilde yönetilebilir mi buna bakmalıyız” ifadelerini kullandı.

“DAHA İYİSİ İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Koronavirüs tedbirleri kapsamında pandemi koşullarına uygun katılımla gerçekleştirilen istişare toplantılarının devam edeceğini kaydeden Vali Çelik, “İl Genel Meclisimizle resmin bütününe bakacak ve daha iyisi için hep birlikte çalışacağız” dedi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği