Vali Ali Çelik'ten yılbaşı güvenlik tedbirleri ziyaretleri
300x250
Kütahya Valisi Ali Çelik,İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kırbaç ve İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç ile birlikte yılbaşı gecesinde de halkın güven ve huzurunu temin etmek için görevi başında geçiren güvenlik güçlerini ziyaret etti. 
"91 jandarma personeli, 701 emniyet personeli olmak üzere 1392 kolluk görevlimiz sahada; sizlerin güvenliği için şu an görev başında" diyen Vali Ali Çelik, yılbaşı güvenlik tedbirlerini denetledi ve "Rabbim ayaklarına taş değdirmesin." temennisinde bulundu.

Bir 14 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Kütahya Valisi Ali Çelik olası bir kaza ya da yangın ihtimaline karşı yılbaşında da teyakkuzda olan itfaiye erleri ile bir araya geldi.
İtfaiyecilere görevlerinde başarılar dileyen Vali Çelik, "Fedakârlıklarından dolayı teşekkür ediyor, mutlu bir yıl diliyorum." ifadesini kullandı.Vali Ali Çelik'in itfaiye ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Köse de hazır bulundu.
Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve araba görseli olabilir
Vali Ali Çelik, acil durumlarda tek bir numaradan hizmet veren, 7/24 esasına göre çalışan 112 Acil Çağrı Merkezi ile ziyaretlerini sürdürdü. 112 Acil Çağrı Merkezi Tamer Yiğit ve  özveriyle çalışan personelinin yeni yılını tebrik eden Vali Çelik, " 112 personelinin gayretleri, emekleri için şükranlarımı sunuyor; huzur içinde bir yıl geçirmelerini diliyorum." dedi.
Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Vali Ali Çelik 2022 yılını, KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık çalışanlarıyla karşıladı. İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan'ın da hazır bulunduğu ziyarette Acil Servisinde görev yapan sağlık çalışanlarının yeni yılını tebrik eden Vali Ali Çelik "her koşulda yanımızda olan, hayatlarımızı korumak için gece gündüz demeden hizmet sunan sağlık çalışanlarımıza emekleri, gayretleri için minnettarız… Allah her birinden razı olsun." dedi. 
Bir 12 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Vali Ali Çelik, Hastanede tedavi gören hastalara da geçmiş olsun dileklerini iletirken,çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.  
Bir 4 kişi, çocuk, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği