Vali Ali Çelik, gazetecilerle bir araya geldi
300x250
ütahya Valisi Ali Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Vali Ali Çelik’in ev sahipliğinde Sefakent Harlek Otel’de düzenlenen programa; Kütahya Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Basın İlan Kurumu Eskişehir Şube Müdürü Arda Aşkın, televizyon - gazete sahipleri, muhabirleri, ajans temsilcileri ile radyo programcıları katıldı.

“10 OCAK YOL HARİTASI ÇİZMEK İÇİN BİR FIRSAT”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Vali Ali Çelik, “Bir günün altının çizilmesi ve o güne vurgu yapılması önemli. Günlerin birbirinden anlamlı ya da anlamsız olarak ayrışması mümkün değil. Bu gibi günler yaptığımız veya yapacağımız çalışmaları değerlendirme ve yol haritası çizme için bir fırsat olur. Her bir çalışanın aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluk için yaşamını sürdürmesini öncelikle temenni ediyorum” dedi. 

“DEVLETİMİZ VE ŞAHSIM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kamunun, özel hayatın, toplumsal yaşamın kendini yenilerken yaşadığı sıkıntıları, sevinç ve mutlulukların yerel basın aracılığıyla kamuoyunun bilgisine sunulduğunu belirten Vali Çelik, “Sizler ciddi bir emek harcıyorsunuz. Özellikle sahada alın teri akıtan, mücadele eden bütün arkadaşlarıma, çalışan gazetecilerimize, onların orada görev yapmalarına imkân sağlayan gazete sahipleri ve yöneticilerine devletimiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Bir 9 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

“İNSAN HAYATINDAKİ EN DEĞERLİ ŞEY AHLAK”

İnsanların hayatlarındaki en değerli şeyin iş ahlakı ve ahlak olduğu düşüncesini dile getiren Vali Çelik, “İlkeli ve ahlaklı yaşamanın çok değerli olduğuna inanan biriyim. Gazetecilik tam bunun göbeğinde yer alıyor. Doğru ve tarafsız bilgilendirme, kamuoyunun haber alma özgürlüğünü ve hüviyetini sağlanması için metot geliştirme tam da bu işin göbeğinde. Bu yönüyle de yaptığınız iş gerçekten çok değerli. Sizlerin bu süreci yürütmenizdeki çabanız da ayrıca memnuniyet verici. Kütahya özelinde konuşacak olursak herkesin derdi bu ülkenin ve şehrin daha iyiye gitmesidir. Gazetecilerin haber alma veya verme dışında görevi olmamasına rağmen ülkesi veya Kütahya için bir şeyler yapma çabası da çok kıymetli” diye konuştu. 
Bir 6 kişi ve iç mekan görseli olabilir
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği