Ülkü Ocakları yuvasına kavuştu
300x250

Mülk Edinme projesi kapsamında Kütahya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfına kazandırılan hizmet binası dualarla açıldı.

Kütahya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı yeni hizmet binası açılışına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım, MHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Öztürk, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer, MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, Eskişehir, Afyonkarahisar, Uşak, Eskişehir ve Bilecik Ülkü Ocakları İl Başkanları, sendika temsilcileri, iş insanları, basın mensupları ve çok sayıda ülkücü camia mensupları katıldı.

Kütahya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Serdar Akkoç, bir hayalin gerçekleştiğini dile getirip geleceğe bir iz bırakıldığını dile getirdi.

“Bir hayalimiz vardı bizim. Kendimize ait bir ocak binamız. Kütahya’mızın dünyaya açılan kapısı çiniyle nakışlandı kapımız” ifadelerini kullandığı konuşmasında şunları dile getirdi:

“ Yaşları henüz 15’e varmamış ömründe inşaata hiç girmemiş, bıyıkları terlememiş kendi gönül sarayımız armağan olsun.  Kütahya’mızın şehitlerine armağan olsun. Hüseyin Gürlekli’ye İbrahim Tetik’e, kıymetli kardeşim Abdullah Buğra Koçlar’ın ruhuna armağan olsun. Adı dilimize pelesenk yüce Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’e armağan olsun. Bu ocaktan yetişecek arslanlar, hayme sultanlar geleceğimizin burcu olsun. Bilgi lider Devlet Bahçeli yetiştirmek bizim boynumuzun borcu olsun. Hayaller kurduk türküler yaktık. Tarihe bir iz bıraktık.”

Kütahya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı yeni hizmet binası açılışına katılmak üzere Kütahya’ya genel Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer, sancağın yere düşmeyeceğini dile getirdi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer; “Kutsal ocağımızın çatısı altında kutsal bir vazife için sizlerle bir arada olmaktan kıvanç duyarım. Anadolunun her köşesinde olduğu gibi Kütahya’nın tarihe tanıklığı malumdur. Türk ordularının başlattığı taarruz ile Türkiye Cumhuriyetinin temelleri atılan bir il olan Kütahya’da sizlerle bir aradayız” dedi.

“ Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin söylediği gibi ‘Ülkü Ocakları yaşatılmalı çünkü hepimizin yetiştiği kutsal bir ocaktır’ sözünü şiar edinip Kütahya Ülkü Ocaklarımızın yeni hizmet binasını açıyoruz” diyen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer konuşmasında şunları dile getirdi:

“Başta Ülkü Ocakları Başkanımız Serdar Akkoç olmak üzere her kim karınca misali katkıda bulundu ise herkesten Allah razı olsun. Merhum Ocak Başkanımız Abdullah Buğra Koçlar’ın, Dumlupınar Üniversitesi’nde şehit olan Hasan Şimşek kardeşimizin emanetini unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu ocakta nice Abdullah’lar, nice Hasan’lar, nice Fırat’lar yetişecek. Sancak yere düşmeyecek. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Açılışını yapacağımız ocağımızın Milliyetçi Ülkücü Harekete hayırlı olmasını diliyorum.”

Yapılan konuşmalar ve kesilen kurbanların ardından Kütahya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı yeni hizmet binası kurdelesini Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Belediye Başkanı Prof .Dr. Alim Işık, MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Kütahya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Serdar Akkoç tarafından kesildi.

Yeni hizmet binası Kütahya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Serdar Akkoç, tarafından tanıtıldı.

12 Eylül 1980 Askeri darbesi döneminde Ülkü Ocakları yöneticiliği yapan Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Cahit Özel, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş’e teslim edilmek üzere hazırlattığı 43 numaralı formayı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer’e teslim etti.

Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı sonrasında kısa bir süre Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer’le sohbet esen Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Cahit Özel, Kütahya’da oynanacak maça Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş’i davet etti.

Açılış programı yapılan ikramlar sonrasında gezilen yeni hizmet binası ardından sona erdi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği