Ulaştırma Bakanlığı'na Kütahya çıkarması
300x250
Kütahya heyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ederek Emet, Hisarcık ve Gediz başta olmak üzere ilçelerin ulaştırma altyapısıyla ilgili konuları  görüştü. 
Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir
Ak Parti Kütahya Milletvekilleri Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Emet İlçe Başkanı  Süleyman Ciner ve Hisarcık İlçe Başkanı Ali Var Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ederek Emet, Hisarcık, Gediz ve tüm ilçelerin ulaştırma altyapısıyla ilgili konularını değerlendirdi. Bakanlıktaki ziyarette verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini bildiren Milletvekili Ceyda Çetin Erenler. "Sayın Bakanımız Emet-Hisarcık ve Gediz yolumuzun İhale tarihinin kısa sürede açıklanacağını ifade etti." dedi.
Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Milletvekili Erenler ; " Kütahyamız 7 OSB’siyle Zafer Havalimanıyla, İç Ege’nin gözde Sanayi ve Ticaret merkezlerinden biri olma potansiyeline sahip bir ilimizdir. Bu fırsatlarımızı en iyi şekilde değerlendirmek için şehrimizi merkezinden en ücra köşesine kadar en gelişmiş ulaşım ağıyla donatmak üzere var gücümüzle çalışıyoruz. Değerli Bakanımıza ilimizin taleplerine olan ilgileri ve destekleri için teşekkür edip, en yakın zamanda kendilerini ilimizde ağırlamak istediğimizi ilettik." ifadelerini kullandı.
Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği