CUMHURBAŞKANI'NIN KÜTAHYA PROGRAMINA ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK
300x250
Toplu Taşıma Esnaflarından Kütahya Halkına ücretsiz ulaşım jesti.
Kütahya Minibüsçüler Servis Araçları ve Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Kucak" Zaferin 100. Yılı kutlamalarına şehrimiz için bizlerde katkı sağlamak istedik "dedi.
Kütahya Minibüsçüler Servis Araçları ve Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Kucak, yaptığı açıklamasında “ S.S Merkez Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, S.S Yoncalı Dübecik Kaplıcaları Minibüsçüler Kooperatifi, S.S Ilıca ve Köyleri Minibüsçüler Kooperatifi işletmeci esnafları olarak araçlarımız 29 Ağustos Pazartesi günü Büyük Zafer’in 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı kutlamalara (SGK yanı Pazartesi Pazarı önüne) farklı mahalle ve noktalardan halkımıza araçların önünde odamızın logosu ve 30 Ağustos kutlama afişlerinin yazılı olduğu pankartlara sahip araçlarımız ücretsizdir” dedi.
VATANDAŞLARIMIZIN ZAFER BAYRAMINI KUTLUYORUZ.
Kütahya Minibüsçüler Servis Araçları ve Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Kucak, konu ile ilgili Kütahya Vizyon Gazetesine yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. "Büyük Zafer'in en temel kaynağı, milletin vatanına, hürriyetine ve değerlerine olan aşkı, inancıdır" Bu vesileyle 30 Ağustos 1922’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yönettiği Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Başkomutan Meydan Muharebesi’nin 100. yıl dönümünde, tüm vatandaşlarımızın Zafer Bayramını kutluyoruz.
ERDOĞAN’IN KÜTAHYALILARA SESLENECEĞİ ALANA ÜCRETSİZ ULAŞIM SAĞLANACAK
Başkan Ahmet Kucak, Büyük Zafer'in en temel kaynağı, birbirine kenetlenmiş bir milletin vatanına, mukaddesatına, hürriyetine ve değerlerine olan aşkı, inancıdır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti işte böyle birlik, beraberlik, mücadele ve dayanışma anlayışı üzerinde inşa edilmiştir. Bu dayanışmanın bir nişanesi olarak odamıza bağlı olarak çalışmakta olan toplu taşıma esnaflarımız, S.S Merkez Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi,S.S Yoncalı Dübecik Kaplıcaları Minibüsçüler Kooperatifi,S.S Ilıca ve Köyleri Minibüsçüler Kooperatifi işletmeci esnafları olarak araçlarımız 29 Ağustos Pazartesi günü Büyük Zafer’in 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında ,Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı kutlamalara(SGK yanı Pazartesi Pazarı önüne) farklı mahalle ve noktalardan halkımıza araçların önünde odamızın logosu ve 30 Ağustos kutlama afişlerinin yazılı olduğu pankartlara sahip araçlarımız ücretsizdir” dedi.
ARAÇLARIN HAREKET VE GÜZERGAH BİLGİLERİ
Araç güzergahları olarak, saat 13:00 da Zafertepe Son Durak,Sporkent 80.yıl Ortaokulu,Okmeydanı Hisar Kavşağı,Evliya Çelebi mahallesi Son Durak,TOKİ 112 Acil önü,Bahçelievler mahallesi Muhtarlık önü,Gökçimen Parkı önü,Yoncalı Kaplıcaları ve Ilıca kaplıcaları kalkış noktaları olarak belirlenmiş olup,Cumhurbaşkanım Recep Tayyip ERDOĞAN’ın katılacağı Büyük Zaferin 100.yıl Etkinliklerine SGK Yanı Pazartesi Pazarı önüne gidecek..
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği