TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI 25. YILINI KUTLUYOR
300x250

 Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı kuruluşunun  25.Yılını Bosch1 Ateşböceği Öğrenim Birimi gönüllüleri ve çocuklar ile çeşitli etkinlik ve oyunlarla  kutluyor.

23 Ocak 1995 tarihinde kurulan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı,  kuruluşunun  25’inci yıldönümünün yarı yıl tatiline gelmesinden dolayı önceden kutlama etkinliklerine başladı.

Kütahya’da 3 yıldan uzun süredir hizmet veren Bosch1 Ateşböceği Öğrenim Birimi gönüllüleri ve çocuklar ile çeşitli etkinlik ve oyunlarla  kutladı. Kutlamalar hakkında bilgiler veren Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Ateşböceği Birim Yöneticisi Mustafa Muslu, “ İlköğretim çağı çocuklarımızın, Cumhuriyetimizin temel ilke ve değerlerine bağlı, akılcı, sağduyulu, özgüven sahibi, düşünen, sorgulayan, kendi iç yaratıcılığını harekete geçirebilen, barışçı, farklı düşünce ve inançlara saygılı, insan ilişkilerinde cinsiyet, ırk, din, dil farkı gözetmeyen bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunacak eğitim programları ile etkinlikler oluşturmak ve uygulamak üzere 1995 yılında kurulan vakfımız, çocuklarımıza ücretsiz okul içi ve okul dışı saatlerde eğitim desteği vermektedir. Kütahya’da 3 yıldan bu yana ilköğretim çağındaki çocuklara ,eğitim desteği sağlayan Bosch1 Ateşböceği Öğrenim Birimi’nde etkinlik alan çocuklar ile 25.Yıl kutlama şenliğinde buluştu. Kutlama öncesinde  TEGV gönüllülerinin rehberliğinde öğrencilere ağız ve diş sağlığı etkinliği çerçevesinde ağız bakımı ve diş sağlığı hakkında bilgi verildi. TEGV 25.Yılı kutlamaları içinde çocukların katılımı  2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk döneminin  son gününü Resim ,dans, yüz boyama ,balon patlatma oyunu, Kutu oyunları vs. etkinliklerle eğlenceli ve öğretici bir şekilde tamamlandı” diye konuştu.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği