Türk Eğitim Sen ve Kamu Sen Kütahya yeni hizmet binasına görkemli açılış
300x250
Türk Eğitim-Sen Kütahya Şubesi’nin yeni hizmet bürosu, Atatürk Bulvarı’nda Genel Başkan Talip Geylan'ın da katılımıyla dualar ve mehter marşlarıyla açıldı. Açılışın ardından Türk Eğitim-Sen Kütahya Şubesi tarafından sendika yönetici ve temsilcilerine verilen akşam yemeğinde memurların talep ve beklentileri dile getirildi. 
 
Atatürk Bulvarında yapılan açılışa ve ardından Bengisu sosyal tesislerinde düzenlenen programa MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Genel Başkan Yardımcısı Seyir Ali Kaplan,  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Özel Kalem Müdürü Fikret Hayali, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni ve çok sayıda sendika üyesi katıldı. 
 
 
Türkiye Kamu Sen Kütahya İl Temsilciliğinin programında sendikaların yönetici ve temsilcileriyle bir araya gelen Genel Başkan Talip Geylan yemek sonrası yaptığı konuşmada " Başta il temsilcimiz Mehmet Altınok olmak üzere, organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi. 
 
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği