Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde Geleneksel Gözleme etkinliği
300x250

“10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü” münasebetiyle, İl Sağlık Müdürlüğü ile Kütahya Şizofreni ve Yaşam Derneği tarafından ortaklaşa Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde düzenlenmiş olan “Geleneksel Gözleme” etkinliği; Kütahya Vali Yardımcıları Mustafa Güney ve Mustafa Demir’ in teşrifleri ile, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Sağlık Müdürlüğü ile Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticileri, kurum amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları, personel ve vatandaşlarıın katılımıyla gerçekleştirildi.

Samimi ve sıcak anların yaşandığı etkinlikte; misafirlere gözleme ikramında bulunuldu ve İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş ile birlikte dualar edildi. Danışanlar tarafından şarkılar söylenmesi, şiirler okunması ile eğlenceli anlar yaşandı. Bu güzel, anlamlı gün dolayısı ile bir araya gelinerek birlik, beraberlik duyguları pekiştirildi ve “Herkes için ruh sağlığı” teması ile Ruh Sağlığı Günü’nün önemine vurgu yapıldı.

Danışanlar ile sohbet eden Dr. Eser Şenkul; Dünya Ruh Sağlığı Günü’nü kutlayarak sağlık ve esenlikler diledi.

Etkinliğin sona ermesinin ardından İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul; bu güzel anların yaşanmasında katkı sağlayan, emeği geçen tüm personele ve katılım sağlayanlara teşekkürlerini iletti.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği