Ticaret Borsası Bölcek Okulu Öğrencilerinden TÜBİTAK Projeleri
300x250

Kütahya Ticaret Borsası Bölcek Okulu Öğrencilerinin TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı destekleme programı kapsamında hazırlamış oldukları projelerin sergilendiği Bilim Fuarı açıldı. 

 

Fuar açılışını Kütahya Belediye Başkan Yrd. Ali İhsan Ertaş ve Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin yaptı. Açılış sonrası,  projeleri ile yakından inceleyen Belediye Başkan Yrd. Ali İhsan Ertaş ve KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, öğrencilerden proje detayları ile ilgili bilgiler aldılar.

 

Kütahya Ticaret Borsası’nın da destek vermiş olduğu program ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Ayten Özkul, öğrencilerinin öğretim programı çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yaparak araştırmalarının sonuçlarını sergileyebilecekleri ve eğlenerek öğrenebilmeleri için okul içinde bir ortam hazırlandığını belirtti. Buradaki 20 projenin  TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları çağrı programında değerlendirildiğini sözlerine ekleyen Ayten Özkul, Kütahya Ticaret Borsası’nın vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Okul Müdürü Ayten Özkul ve projede yer alan öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Gültekin ayrıca KÜTBO Yönetimi olarak bu tür projelere desteklerinin devam edeceğini söyledi. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği