TEHLİKE ARZ EDEN TESCİLİ BULUNMAYAN METRUK YAPILAR YIKILIYOR
300x250

Kütahya’da tescili bulunmayan metruk halde bulunan ve Kütahya halkının can ve mal güvenliğini tehdit eden kullanılamaz durumdaki terk edilmiş yapılar, Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkılıyor.

Halkın can ve mal güvenliğini tehdit eden kullanılamaz durumdaki terk edilmiş tescili bulunmayan metruk haldeki yapılar, Kütahya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu üyeleri ve Kütahya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü yetkililerinin ve Kütahya Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesindeki Koruma, Uygulama ve Denetim Bürosu (KUDEB) bünyesindeki ekiplerin aldığı yıkım kararları sonrası Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’ın talimatlarıyla, Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hızla yıkımı gerçekleştiriliyor.

Alınan yıkım kararlarının ardından gerekli işlemlerin tamamlanmasıyla, Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri zaman kaybetmeden yıkım işlemini gerekli güvenlik önlemlerini alarak, Kütahya Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesindeki Koruma, Uygulama ve Denetim Bürosu (KUDEB) yetkilileri gözetiminde gerçekleştiriyor.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği