TAVŞANLI’NIN YENİ KAYMAKAMI HAYRETTİN BASKIN GÖREVİNE BAŞLADI 
300x250


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Tavşanlı Kaymakamlığına atanan Hayrettin Baskın, bugün görevine başladı. 


Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler yardımcıları Naci Erarslan, Furkan Dinçer ve Mehmet Ali Akar ile birlikte kaymakam Baskın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Başkan Mustafa Güler “Yaklaşık 2 yıl birlikte çalıştığımız Erdoğan Kanyılmaz kaymakamımız Çorum Vali Yardımcılığı’na atanırken, yeni kaymakamımız Hatay Belen’den ilçemize atanan Hayrettin Baskın beyefendi oldu. Kaymakamımıza görevinde başarılar dilemek ve hayırlı olsun için ziyarette bulunduk. Her zaman kurumlar arası iş birliğinin önemine vurgu yapıyoruz. Bu dönemde bu birlikteliğimiz sürecek. Kaymakamımız Hayrettin Baskın ve ailesine ilçemiz hayırlı olsun” ifadelerini kullandı 

HAYRETTİN BASKIN KİMDİR?
02.06.1978'de İsviçre Leuggern’de doğdu. Lisans eğitimini 2000 yılında Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamladı.
10.08.2006’da Kastamonu Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Afyon-Evciler’de Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Yurtdışı Staj Programı kapsamında Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletine bağlı Schwaebisch Hall kentinde, Goethe Institut’da 1 yıl süreyle dil eğitimi, çeşitli kurum ve kuruluşlarda staj yaparak mesleki eğitim aldı. Isparta-Yenişarbademli, Bitlis-Hizan ve Elazığ-Keban Kaymakamlıkları görevlerinden sonra Hatay Vali Yardımcılığı ve 1.Suriye Görev Gücü Koordinatörlüğü görevini üstlendi. 01 Eylül 2018 - 3 Eylül 2022 tarihinde Belen Kaymakamlığı yaptı. 5 Eylül 2022 tarihinden itibaren Tavşanlı Kaymakamlığı görevine başladı. 
Hayrettin Baskın, evli ve iki çocuk babasıdır.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği