Tavşanlı'da tefeci operasyonu
300x250

Tavşanlı ilçesinde tefecilik yaparak haksız kazanç elde ettiği belirlenen bir kişi düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelinin adresinde yapılan aramalarda 422 bin 822 lira tutarında senet ve sözleşme ele geçirildi. 

Kütahya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden operasyona ilişkin şu bilgi verildi ;

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz suç konularından *“Tefecilik (TCK-241)”* suçunu önlemeye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;
İlimiz Tavşanlı ilçesinde ikamet etmekte olan şüpheli F. Y. Ö. isimli şahsın yüksek faizle karşılığı para vererek haksız ekonomik kazanç sağladığı yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine gerekli çalışmalara  başlanılmıştır. 

Yürütülen çalışma neticesi toplam 11 müşteki şahıs tespit edilmiştir.

Yeterli delillendirmenin gerçekleştirilmesi üzerine dosya  savcısının talimatlarına istinaden şüpheli şahsın ikamet etmiş olduğu Tavşanlı ilçesindeki bir  adresine yönelik olarak 29/09/2022 günü *Saat:08.00 ile saat:12.00* arasında yapılan aramalarda:

Genel toplamda; *422.822* (Dört yüz yirmi ikibin sekiz yüz yirmi iki Türk Lirası) tutarında, üzerinde çeşitli isimlerin bulunduğu 17 adet senet ve sözleşme ele geçirilmiştir.

Şüpheli şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılarak, tahkikata başlanılmıştır.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği