Tavşanlı'ya millet bahçesi
300x250
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, 208 dönüm arazi üzerine projelendirilen Karakova Millet Bahçesi projenin sonuçlandığını ve uygulamaya hazır hale getirildiğini söyledi.
Tavşanlı’nın sosyal yaşam alanında önemli bir katkı sağlayacak olan Karakova Millet Bahçesi ilk kazmayı önümüzdeki hafta vuracaklarını dile getiren Başkan Güler, öncelikle mevcut alanın düzleştirileceğini anlattı.
 
Karakova Millet Bahçesi Projesi’nin detayları hakkında konuşan Başkan Güler, “Tavşanlı Belediyesi olarak 208 dönümlük arazi üzerinde projelendirdiğimiz Karakova Millet Bahçesi Projesi’ne başlıyoruz. Projemizde; piknik alanları, otoparklar, oturma alanları, engelsiz oyun alanı, çocuk oyun alanı, kafeterya, sanat evi ve sergi alanı, millet kıraathanesi, cami, tematik bahçeler, spor sahaları ekstrem oyun alanları, macera parkuru, etkinlik çayırı, el ürünü eserlerin sergilendiği satış alanları, rahvan at pisti, rekreasyon alanı ve okçuluk alanı gibi bölümlerden oluşuyor. Projemizi hazır hale getirdik ve tüm detaylarıyla birlikte çalışmalar Belediye ekipleri tarafından yapıldı. Önümüzdeki hafta alanda sahanın düzleştirilmesi amacıyla ilk kazmayı vuruyoruz. Burası; halkımızın bundan sonraki dönem içerisinde en yakın piknik ve sosyal eğlence alanı olarak gidebileceği bir alan konumuna gelecek. Böyle bir projenin bu dönemde hayata geçiriliyor olması bizlere mutluluk veriyor. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği