Tavşanlı Müftülüğü'nden 'Esnafımızla 10 dakika' projesi
300x250

Tavşanlı Müftülüğü " Esnafımızla 10 dakika" projesi başlattı. Proje ile halkı camide beklemek yerine ayağına giderek sahih dini bilginin tebliğ edilmesi hedefliyor.

Esnafların toplumun temel taşları olduğuna dikkat çeken İlçe Müftüsü Hüseyin AKSOY; Esnafımızla 10 Dakika” projesi hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; İlçemizdeki esnaflarımızın bulunduğu çarşı, pazar, sanayi gibi yerleri 24 bölgeye ayırdık. Her hafta Çarşamba günleri saat 10.00’da 10 esnafımızla 10 Dakika, bir bölgede bir araya gelerek tanışıp hal ve hatırlarını soruyoruz. İnsanımızı camide beklemek değil, din hizmetini onların ayağına kadar götürmek istiyoruz. Müftülük olarak rutin görevlerimizin yanında halkımız ve esnafımızla da birebir temas halinde olarak, onları dinleyip görüş alışverişinde bulunarak İlçemiz bazında talep ve beklentilerini yerine getirme noktasında gayret göstereceğiz. Hedefimiz; Halkımızın ayağına giderek, İrşad faaliyetleri kapsamında, sahih dini bilgiyi vatandaşlarımıza ulaştırmak, Diyanet İşleri Başkanlığımızın hizmetleri konusunda vatandaşlarımızı bilgilendirmek, Müftülüğümüz İle esnaflarımız arasındaki iletişim yollarını çoğaltarak din hizmetlerini daha verimli hale getirmektir”, dedi.

İlk olarak Müftülük Hizmet binası ve Çavuş Camii çevresinde faaliyet gösteren komşu esnaflar ile bir araya gelindi. Çavuş Camii görevlilerinin de hazır bulunduğu sohbet programına katılan esnaflar böyle bir programdan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

İlçe Müftüsü Hüseyin AKSOY kendisini sıcak bir şekilde karşılayan esnaflara bol ve hayırlı-bereketli kazançlar dileyerek, Diyanet Yayınlarından kitap hediye etti.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği