TAVŞANLI KENDİ KARANTİNASINI HAYATA GEÇİRMELİ !
300x250

Tavşanlı’dan Vali Ali Çelik’e “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Tavşanlı ilçe protokolü, Valiler Kararnamesi ile Kütahya Valiliğine atanan Vali Ali Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kütahya Valisi Ali Çelik, Tavşanlı heyetini kabul etti.

Valilik Toplantı Salonundaki ziyarete; Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Ramazan Aydemir, AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Bilal Kıyak, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ile Tavşanlı’da faaliyet gösteren oda başkan ve temsilcileri katıldı.

Tavşanlı heyeti Vali Çelik’e Kütahya’ya atanmış olmasından duydukları memnuniyeti dile getirip, görevinde başarılar diledi.

Ziyarette Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara ile Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Vali Çelik’e Tavşanlı’nın sosyal, ekonomik ve kültürel değerleri hakkında bilgiler verdi.

Tavşanlı’nın nüfus potansiyeli, OSB, sanayi siteleri ve turizm değerleriyle dinamik bir lokomotif olma etkisinin güçlü olduğuna dikkat çeken Kütahya Valisi Ali Çelik, iş birliği ve ortak akıl vurgusu yaptı.

“EKİP RUHUYLA ÇALIŞACAĞIZ”

Ziyaretteki birlik ve beraberlik tablosundan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Çelik, “Kişisel anlamda hayata bakış açısı ne olursa olsun aynı amaç etrafında iyi niyetle birleşmiş zihinlerin önünde engel duramaz. Ekip olma ve birlikte hareket etme ruhu bu işin en temel noktası. Bu birlik ve beraberlik için teşekkür ediyorum. Bizler de Tavşanlı için ne yapılması gerekiyorsa bilgimizin ve görgümüzün yettiği kadar destek olacağız. 7 gün 24 saat emrinizdeyiz” dedi.

“TAVŞANLI KENDİ KARANTİNASINI HAYATA GEÇİRMELİ”

Pandemi süreci hakkında da değerlendirmelerde bulunan Vali Çelik, Tavşanlı’daki vaka sayılarına dikkat çekti. Süreci en hızlı şekilde atlatabilmek için destek beklediğini belirten Vali Çelik, Tavşanlı’nın kendi karantinasını hayata geçirmesi gerektiğini söyledi.

Kontrollü sosyal hayatın özveri istediğinin altını çizen Vali Çelik, “Kurallar zorluk olsun diye değil, toplumu korumak için. Virüsten en hızlı şekilde kurtulmak için kurallara ve tedbirlere riayet etmeliyiz” dedi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği