TARIM VE ORMAN BAKANI PROF. DR. VAHİT KİRİŞÇİ KÜTAHYA’YA GELİYOR
300x250

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi 7 Ekim Cuma Günü Kütahya’ya geliyor. 6. Uluslararası Anadolu Tarım, Gıda, Çevre ve Biyoloji Kongresi açılışını gerçekleştirmek üzere ilimize gelecek olan Bakan Vahit Kirişçi Kütahya’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunacak. 
6. Uluslararası Anadolu Tarım, Gıda, Çevre ve Biyoloji Kongresi Kütahya Belediyesi ev sahipliğinde ilimizde gerçekleştirilecek. Kongre açılışını Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi gerçekleştirecek.  7 Ekim Cuma Günü Belediye Konferans salonunda 14-17 saatleri arasında gerçekleştirilecek konferansın açılışını Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi’nin yapması bekleniyor. 
AÇILIŞI TARIM VE ORMAN BAKANI PROF. DR. VAHİT KİRİŞÇİ YAPACAK
Tarım , gıda, çevre ve biyoloji alanındaki gelişmeleri gündeme getirmek ve yeni işbirliklerine olanak sağlamak amacıyla 7-9 Ekim 2022 tarihlerinde Kütahya'da 6. Uluslararası Anadolu Tarım, Gıda, Çevre ve Biyoloji Kongresi düzenlenecek. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi öncülüğünde Kütahya Belediyesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Türk Bilim ve Teknoloji Yayınları (TURSTEP) tarafından düzenlenecek. Türkiye Tarım - Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kütahya Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Kongrenin açılışını Tarım Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi yapacak.
KONGRE’NİN EV SAHİPLİĞİNİ KÜTAHYA BELEDİYESİ YAPACAK
Kongrenin temel amacı, tarımsal üretimdeki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri, tekniklerini ve gıda ve tekstil endüstrilerini de içeren tarımsal üretim faaliyetlerini çevreye etkileri ile birlikte incelemektir. Ayrıca kongre, farklı ülke ve üniversitelerden bilim insanlarını, kamu ve özel sektör temsilcilerini bir araya getirerek bilgi alışverişinde bulunmayı ve güçlerini birleştirerek daha etkin çözümler üretmeyi hedefliyor. Bu önemli toplantıya tarım, tarımsal sanayi ve çevre alanlarında çalışan çok sayıda ulusal ve uluslararası araştırmacının katılması bekleniyor. Türkiye Tarım - Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kütahya Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Kongrenin açılışını Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi yapacak.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği