Tarım Sektörü Fuarla Hareketlenecek
300x250

12. Kütahya Tarım Fuarı Ticaret Borsasında..


Tarım Sektörü Fuarla Hareketlenecek.


12. yıldır kesintisiz devam eden Kütahya Tarım  Fuarı 15 Eylül de kapılarını açacak. Pandemi nedeniyle Nisan ayından Eylül ayına  ertelenen Tarım Fuarı 15/19  Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Ticaret Borsası alanında yapılacak olan ve her türlü güvenlik önlemleri ile gerçekleşecek Kütahya Tarım Fuarı tarım Sektörünün de de ekonomik canlılık sağlayacak. 


Yeni normal dönemde gerçekleşecek olan Fuar Açık Alanda gerçekleşecek. Fuarda açık alan uygulamasında her türlü sağlık tedbirleri alınacak. 
Kütahya Ticaret Borsası Başkanı Necati Gültekin fuarın sektöre yaptığı katkıların önemli olduğunu söyledi.  Gültekin ’15 Eylül de açılacak fuarı önemsiyoruz. Çünkü fuar ile birlikte sektörde önemli hareketlilik sağlanıyor. Ayrıca bu yıl Fuara ev sahipliği yapacağımız içinde mutluyuz. Hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. İnşallah 12. Tarım Fuarı Kütahyamıza hayırlı ve uğurlu olur.’ Dedi.


Kütahya Tarım Fuarının şehrin katma değerine de büyük katkı sağlıyor.  5 gün devam eden fuar sayesinde otellerin doluluk oranları yükseliyor esnafın ve iş dünyasının Pazar payı artıyor.  5 günlük Fuar süresince  ciddi para girişi gerçekleşiyor.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği