TARAFTARA DAVET
300x250

Belediye Kütahyaspor Süper Toto Bölgesel Amatör Lig’deki ilk karşılaşmasına Pazar günü çıkıyor.

2019-2020 Süper Toto Bölgesel Amatör Lig maçları bu Pazar günü oynanacak ilk karşılaşma il Pazar günü başlıyor. BAL 9. Grup 1 Haftasında Sakarya temsilcisi Hendekspor’u konuk edecek Belediye Kütahyaspor’da hazırlıklar tamam. Taraftarların ve spor kamuoyunun heyecanla beklediği BAL’da ilk düdük Pazar günü çalıyor. Yapılan fikstür çekiminde 9. Grupta mücadele edecek olan Belediye Kütahyaspor yeni kadrosu ile ilk maçına Dumlupınar Halil Akkaş Stadında çıkacak

TARAFTARA DAVET

Belediye Kütahyaspor’un bu Pazar oynayacağı Hendekspor karşılaşmasına taraftarları davet eden Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Cahit Özel, takımın asıl sahipleri olarak gördükleri taraftarları davet edip; “Uzun bir aradan sonra Kütahya’mızın simgesi, sevdamız Belediye Kütahyaspor Pazar günü ilk maçına çıkacak. Yeni bir takım, yeni bir teknik kadro ile geleceğe emin adımlarla yürümesini arzu ettiğimiz Belediye Kütahyaspor’umuzu taraftarlarımızın yalnız bırakmamasını özellikle rica ediyorum. Yıllarca takımını iç ve dış saha maçlarında bir an olsun yalnız bırakmayan taraftarlarımızın yeni sezonda hem teknik heyete, hem oyunculara hem de rakiplerimize karşı en büyük gücümüz olduğunu bilmelerini özellikle vurguluyorum. Bu hafta oynanacak Hendekspor karşılaşmasına tüm Kütahyalıları davet ediyorum” dedi.

TARAFTAR HEYECANLI

Yeni kadrosu ile çıktığı hazırlık maçlarında yüzleri güldüren Belediye Kütahyaspor’dan taraftarlar oldukça umutlu.Bu Pazar günü oynanacak karşılaşmaya davette bulunan taraftar grupları, Kütahyalıların bu sezon desteklerini en iyi şekilde vereceğinden de emin.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği