Sürücüler kameralarla izleniyor
300x250

Kütahya’da aklınıza gelebilecek tüm kameralarda merkezi olarak ceza sistemi başladı. Emniyet Kemeri, Km hız uyarısı, Makas atma, Cep telefonu ile konuşma, Kırmızı ışık ihlali, Yaya geçit ihlali, Araç içerisinde içilen Sigaralar için her an gözetim altındasınız.

Kütahya Postası Gazetesinden Coşkun Çakmak'ın haberine göre Kütahya’da araç kullanırken daha dikkatli olunacak, çünkü her an ceza işlemi görebilirsiniz. Belki de ceza yediniz. Yolda yürürken ya da araç içerisinde bundan sonra daha dikkatli olmamız gerekiyor. Çünkü trafik başta olmak üzere tüm şehir kameraları bizi takip ediyor. Artık telefonla konuşan ve emniyet kemeri takmayan sürücüler de kameralardan kaçamayacak. Çünkü ilimizdeki kameralar sadece hız ihlali yapanlar için ceza kesmeyecek. 
CEZALAR OTOMATİK OLARAK KESİLECEK
 Trafikteki bütün kamera kayıtlarından ceza kesilebilecek. Emniyet Kemeri, Km hız uyarısı, Makas atma, Cep telefonu ile konuşma, Kırmızı ışık ihlali, Yaya geçit ihlali, Sigara vb. bütün trafik ihlalleri artık trafikteki tüm kameralarından fotoğraf alacak ve cezalar otomatik olarak kesilecek.  Alt Geçit, Üst geçit, Tünel, Mobese kamerası, Kontrol geçiş kamerası, Şehir giriş çıkışları kameraları, Bütün aklınıza gelen kameralar ve otomatik hız radarları, EDS’ler ve sabit yol kameraları, Dronlar, yani aklınıza gelen bütün kameralar merkezi olarak çalışmaya başladı. Hepsi 27.10.2019 itibariyle devreye girdi, fotoğraflı ceza makbuzu düzenlenmeye başlandı.
ALT YAPISI HAZIRLANDI
 Şimdilik pilot iller olarak, Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Konya, Adana, Antep, Kocaeli, Eskişehir, Kayseri, Malatya, Antalya, Mersin, Muğla illerin de bütün kameralar başladı. İlimizde alt yapısı hazırlanan kamera kayıtları ile ceza kesme işlemi şimdilik sadece cep telefonu ile görüşmelerde fakat tüm alt yapının hazırlanmasının ardından pilot illerde uygulamaya giren sistem her an devreye girebilir. 
ŞEHRİN BÜTÜN KAMERALARINDAN İZLENİYORSUNUZ!
Emniyet Kemeri, Km hız uyarısı, Makas atma, Cep telefonu ile konuşma, Kırmızı ışık ihlali, Yaya geçit ihlali, Araç içerisinde içilen Sigaralar için her an gözetim altındasınız. Bütün bu cezalar artık sadece çevirme kontrol noktalarında değil, şehrin bütün kameralarından fotoğraflı ceza olarak kesilebilecek. 
Bunun yanı sıra aktif olan kameralar sayesinde trafikte yaşanan olumsuzluklara hızla müdahale edilmesi sağlanacak. Araçlardan yola düşen yükler ve kazalar kamera sistemi ile izlendikten sonra önlem alınması veya en yakın ekibin yönlendirilmesi ile müdahale hız kazanmış olacak.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği