Süleyman Soylu, Meclis Toplantısına  telefonla katıldı
300x250
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kütahya İl Genel Meclisi Olağanüstü Toplantısı’na telefonla katıldı. Ek bütçenin görüşüldüğü toplantının hayırlı olmasını dileyen Bakan Soylu, “Emrinize amadeyiz” dedi.
 
Kütahya İl Genel Meclisi, ek bütçeyi görüşmek üzere olağanüstü toplandı. Vali Ali Çelik’in katılımıyla, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz’ın başkanlığında yapılan toplantıda Meclis’e sunulan ek bütçe oy birliğiyle kabul edildi. 215 milyon TL ana bütçeye, 200 milyon TL ödenek eklenecek.
 
“YIL SONUNA KADAR 200 MİLYON TL YATIRIM TAMAMLANACAK”
 
415 milyon TL bütçenin 166 milyonunun yola ayrıldığını söyleyen Vali Ali Çelik, “İçişleri Bakanlığımız ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımızın gönderdiği hibe ödeneklerle beraber neredeyse 200 milyon TL’lik bir yol yatırımı var. 200 km. soğuk asfalt, 30 km. sıcak asfalt, 3 km. beton asfalt, 200 km’nin üzerinde satih kaplama çalışmaları yıl sonuna kadar Meclisimizin ve özverili çalışanlarımızın desteğiyle bitmiş olacak” dedi.
 
BAKAN SOYLU: EMRİNİZE AMADEYİZ
 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da toplantıya telefonla katıldı. Bir konu hakkında bilgi almak için Vali Ali Çelik’i arayan Bakan Soylu, Vali Çelik’in toplantıda olduğunu belirtmesi üzerine toplantının hayırlı olmasını dileyerek İl Genel Meclisi üyelerine seslendi. 

Bakan Soylu, “Allah zorunuzu kolay etsin. Hizmet etmek herkese nasip olmaz, Cenabıallah’ın takdiridir. Allah güzel hizmetler nasip eylesin bu güzel şehre, Kütahya’ya. Emrinize amadeyiz” dedi.
 
İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Vali Ali Çelik aracılığıyla Kütahya’ya gönderdiği destek ve yardımlar için Bakan Soylu'ya teşekkür etti. Yılmaz, “Talep ettiğimiz her desteği ilimize veriyorsunuz. Çok mutluyuz, teşekkür ederiz” dedi.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği