SOKAK LAMBALARININ BAKIM VE ONARIMI TAMAMLANDI
300x250

Kütahya Belediye Fen İşleri Müdürlüğü şehir içinde aydınlatma amaçlı kullanılan dekoratif sokak lambalarının bakım ve onarımını tamamladı.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, müdürlüğün sorumluluk alanlarında yer alan dekoratif sokak lambaların bakım ve onarımı tamamladı. Gazi Kemal Mahallesinde yapılan çalışma ile birlikte dekoratif amaçlı kullanılan sokak lambaları, hem şehrin dekoratif amaçlı görüntüsüne eski haline getirirken, hem de vatandaşların özellikle gece saatlerinde sokaklarda daha güvenli seyahat etme imkanlarını artırdı.

Bir açık hava görseli olabilir

Makine İkmal Tesislerinde kurulan atölyede, sokak lambaları ve özellikle led özellikli sokak lambalarının tamir ve bakımları Kütahya Belediyesi tarafından yapılıyor. 2021 yılında faaliyet geçen atölye ile birlikte yıllık led özellikli sokak lambalarının bakım ve tamir masraflarından 3 milyon 500 bin lira kar elde edildiği bildirildi. Kütahya Belediyesi hizmet alanı içerisinde yapılan tüm hizmetlerinde ergonomik ligi ön planda tutuyor ve gerek personel zenginliğini  gerekse tesis zenginliğini maksimum seviyede kullanıyor.

Bir 1 kişi ve iç mekan görseli olabilir

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği