Sokak hayvanlarına uzanan yardım eli ; Özel idare
300x250


Kütahya İl Özel İdaresi, kış şartlarında yiyecek bulamayıp yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarını unutmadı. Yüklü miktarda kedi ve köpek maması tedarik eden İl Özel İdaresi, mama dağıtımını da Kütahya Hayvan sevenler Derneği ile birlikte gerçekleştiriyor. 
Kütahya’nın tamamında etkili çalışmalar yapan  İl Özel İdaresi,  sokak hayvanlarına beslenme yardımda bulunma ve bu konuda diğer kuruluşlara örnek olma adına örnek bir adım attı.  15 kg’lik 250 paket kedi ve köpek maması tedarik eden Kütahya İl Özel İdaresi, dağıtım konusunda da alanında en başarılı yardım kuruluşlarından olan Kütahya Yardımsevenler Derneğinin desteğini aldı. 
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Yardım sevenler Derneği Başkanı Sunay Birsen’le birlikte sokak hayvanlarına mama yardım kampanyasını başlatırken “ aynı dünyayı paylaştığımız hayvanların kış şartlarında zorlu bir yaşam mücadelesi verdiklerini biliyoruz. İnancımıza göre tüm canlıların yaşamı kutsaldır ve hayvanlara acımayan, insanlara da acımaz. İl Özel İdaresi olarak hayvan sevgisine dikkat çekmek ve onların beslenmesine katkıda bulunarak diğer kurum ve kuruluşlara örnek olmak amacıyla böyle bir girişimde bulunuyoruz. “ değerlendirmelerinde bulundu.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği