Simav Kestanesi Kadın ve Engelli İstihdamına Kapı Açıyor
300x250

Resim

Simav Belediye Başkanı Adil Biçer; ‘Simav kestanesi kadın ve engelli istihdamına kapı açıyor. Kozmetik projemiz kapsamında belediyemiz, zafer kalkınma ajansı ve kütahya sağlık bilimleri üniversitesi iş birliğiyle eğitimci öğr. gör. kudret armağan hocamız tarafından bugün gerçekleştirilen “pazarlama eğitimi” konulu toplantıya katıldık. Üreteceğimiz ürünlerin pazarlama süreci hakkında verimli bir eğitim gerçekleştirildi. Eğitim programında emeği geçen öğr. gör. kudret armağan hocamıza, KSBÜ Simav Sağlık Hizmetleri MYO hocalarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim’ dedi.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun da "Simav'dan Yeni Bir Marka Doğuyor..." dedi.

Başkan Sebahattin Ceyhun yaptığı açıklamada " Lezzetiyle dillere destan olan Simav Kestanemiz, Zafer Kalkınma Ajansı koordinasyonunda desteklenen, Simav Belediyesi'nin gerçekleştirmiş olduğu proje ile artık %100 Doğal olarak üretilen temizlik malzemeleri ve kozmetik ürünleri paketlere girmeye başladı.

Kadın ve engelli istihdamına da kapı açan ve 1.3 Milyon TL'ye bedelle kazandırılan proje kapsamında ilk etapta Şampuan, Sıvı Sabun, Katı Sabun, Roll-on, Kolonya, Bulaşık Deterjanı,El Masaj ve Vücut kremi üretimi yapılacak.
Tesiste tam kapasite ile çalışıldığında Günlük 50 bin paket üretim yapılabilecek.
Kestanenin yatıştırıcı etkisi ile strese ve depresyona iyi geldiği, Hücre yaşlanmasına karşı bire bir olduğu, Vücudu temizleme özelliği ve detoks etkisi yaptığı bilimsel deneylerle kanıtlanmıştır.
İlk etapta 60 Personelin istihdamı sağlanan proje de 200 kadın ve engelli istihdamı hedefleniyor.
Son yıllarda yapılan projelerle Seracılıkta, Kaplıca ve Doğa turizminde gözde mekanlar listesine giren Simav İlçemiz, Bu sene 1500 ton Kestane üretiminden 50 Milyon TL'lik gelir elde ederek ekonomimize büyük bir katkı sağladı.
Tesislerimizin İlçemize Şehrimize Ülkemize hayırlı olmasını diler, projenin kazandırılmasında büyük katkılar sağlayan Simav Belediye Başkanımız Sayın Av.Adil Biçer başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. 
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği