SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
300x250

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt serim ekipleri, mahallelerimizdeki asfalt serim çalışmalarını hızla sürdürüyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Bahçelievler Mahallesi Çeçen Caddesinde yapımı devam eden çalışmaları inceleyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Bahçelievler Mahallesi Çeçen Sokakta devam eden sıcak asfalt çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğü asfalt serim ekipleri tarafından hızlı bir şekilde sürdürülüyor. Fen İşleri Müdürü Osman Ortaçlı ve Mahalle Muhtarı Ramazan Çatladan ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Kütahya’nın büyük mahallelerinden birisi olan Bahçelievler Mahallesinde yoğun kullanılan Çeçen Caddesinde asfalt çalışmaları başladı. Caddede alt yapı çalışmaları tamamlandı ve programımız dahilinde sıcak asfalt kaplama işlemi devam ediyor. Şehrimize ve mahallemize hayırlı olsun. Yapması Kütahya Belediyesi’nden, kullanması ve koruması da Kütahyalı hemşehrilerimizden. Emeği geçen tüm çalışanlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.  

Mahalle Muhtarı Ramazan Çatladan ise; “Mahallemizde yağmur hattı yoktu. Başkanımız bu konuda destek verdi ve yağmur hattı çekildi. Yollarımız yapılıyor. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği