SEYİTÖMER BELEDİYESİ HALKI DOLANDIRICILARA KARŞI UYARDI
300x250
Son günlerde Seyitömer havalisinde meydana gelen dolandırıcılık olayları üzerine Seyitömer Belediyesi tarafından halka uyarı yapıldı. Belediye'den yapılan uyarıda kendini Savcı , Hakim , Jandarma, Asker , Polis ve benzeri Kamu kurumu yetkilisi olarak tanıtarak para talep eden kişilere itibar edilmemesi istendi. 
Belediye'den konuya ilişkin yayınlanan ilanda şu ifadelere yer veriliyor ; 
Kıymetli hemşehrilerimiz Ülkemizde Seyitömer Beldemiz ve çevre köylerimizde telefon ile aranılarak kendilerini  vatandaşlarımızı dolandırarak para , altın, ziynet eşyası istemektedirler.
Komşu köylerimizden bir köyümüzde kendilerini sivil jandarma olarak tanıtarak köye kadar gelip ailenin altınlarını götürmüşlerdir. Jandarmanın uğraşları sonucu gelen kişilerin araçları Belediyemiz kameralarından tespit edilmiş ilgililer başka bir şehirde altınlar üzerlerinde yakalanarak gerekli işlem yapılmış altınlar mağdur olan aileye teslim edilmiştir.
Devletimizin Savcısı, Hakimi, Jandarması, Askeri, Polisi halkımızdan para ve ziynet eşyası istemez.
Böyle durumlarla karşılaşmamak için kendimiz uyanık olalım. Çevremizi eşimizi dostumuzu uyaralım. Şüpheli bir durumda Jandarmamızı , Belediyemizi aramanızı önemle duyururuz.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği