Alim Işık
300x250

Kütahya ve bazı ilçelerinde gecenin ilk saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, il merkezi, Aslanapa ve Gediz ilçelerinde taşımalı eğitim veren okullar, Şaphane, Hisarcık ve Çavdarhisar ilçelerinde tüm eğitim kurumları, Emet İlçesinde ise temel eğitim kurumlarında (Anaokulu, İlkokul, Ortaokul) eğitime bir gün ara verildi.

Kütahya Belediyesi karla mücadele ekipleri de gecenin ilk saatlerinden itibaren karla mücadele çalışmasına başladı. Özellikle sosyal medyada bu çalışmaların yapılmadığı yönündeki paylaşımlar Başkan Prof. Dr. Alim Işık'ın bir cevap vermesine neden oldu.

Ard niyetli paylaşımları vicdansızlık ve merhametsizlik olarak değerlendiren Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık " Belediye sınıfta kaldı diye art niyetli paylaşım yapanlara sesleniyorum; Gece saat 02'den beri çalışan insanların hakkını yemeye ne hakkınız var. Bu şehir hepimizin, bu şehirde siz isteseniz istemeseniz de Kütahya Belediyesi yıldız olmaya devam ediyor, sizi şaşırtmaya devam edecek. Ayıp oluyor. Sosyal medyada başka yazacak bir şey bulamayanlar sabah bunu paylaşmışlar. Nerede hangi yolumuz açılmamış ? Hangi vatandaşımız yolda kalmış ? Belediye çalışanları gece gündüz demeden bu soğukta hizmet ediyor. Teşekkür edin be kardeşim. Sevmiyorsanız da sayacaksınız. Bu belediye çalışanlarıyla, idarecileriyle halkıyla beraber bir bütün. Kütahyalı hemşehrilerimiz bizim nasıl çalıştığımızı çok iyi biliyor. Ama bir kaç tane hortumu kesilmiş, eskiden belediyeye telefon ettiğinde işi görülen ancak bugüne kadar belediyenin kapısından içeri girmemiş insanların sözüyle Kütahya Belediyesi yönetilmeyecek. Bunu herkes net olarak bilmeli. " ifadelerini kullandı. 

( Belediye Başkanı Prof.Dr. Alim Işık'ın açıklamalarını habera ait fotoğrafa tıklayıp izleyebilirsiniz)

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği