SEL FELAKETİ SONRASI KÖYLERDE YAŞANAN İŞ KAYBI TELAFİ EDİLECEK
300x250

İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantıları bugün İl Özel İdaresi toplantı salonunda İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz Başkanlığında başladı. Toplantı öncesi meclis üyelerine çalışmalar hakkında bilgiler veren İl Genel Meclisi Başkanı Musa YILMAZ ; “Geçtiğimiz aylarda Kastamonu ilçelerinde sel felaketi meydana gelmişti ekiplerimiz felaket bölgelerinde görev almışlardı ekiplerimizin tamamı dönüş yaptılar.

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

SEL FELAKETİ SONRASI YAŞANAN İŞ KAYBINI TELAFİ EDECEĞİZ

Daha önce planladığımız gibi ilimizden makinesi ve ekipmanı alınan yerlere takviye yaptık. Tabi bölgesel olarak iş kaybımız oldu ama şunu belirtmek isterim öncelikle planladığımız yerleri gecikmede olsa, bu yıl içerisinde tamamlamaya çalışacağız. Eğer programda sarkma olursa çalışmalarımızı önümüzdeki yıl öncelikle gecikme olan yerlerden başlayacağız. Burada biraz işgücümüz düştü ama felaket bölgesinde ekiplerimizin gayretli çalışmasını hem oraya giden arkadaşlarımızdan hem de ulusal basından gördük. Buradan tekrar bölge insanımıza ve Ülkemize geçmiş olsun temennisinde bulunuyoruz.” dedi.

Konuşmanın ardından İl Genel Meclisi, Ekim ayı ilk toplantısı gündemdeki konuların görüşülüp karara bağlanması ile sona erdi.

Bir 4 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği