Şehit ve gaziler için mevlit okutuldu
300x250

Kütahya Valisi Ali Çelik, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri kapsamında Kütahya İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

 
Ebediyete intikal eden tüm şehit ve gazilerimiz için Ulu Cami’de düzenlenen programa Vali Ali Çelik’in yanı sıra MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Vekili Albay Yusuf Sarıoğlu, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Cumhuriyet Başsavcısı Evren Akbey, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Vali Yardımcıları Mustafa Güney ile Halil İbrahim Ertekin, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çekiç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, bazı daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.


Programda Kur’an-ı Kerim okunup tüm şehitlerimizin ve vefat eden gazilerimizin ruhuna dua edildi. 


“BU BİLİNÇ NESİLDEN NESİLE AKTARILACAK”


15 Temmuz hain darbe kalkışmasının hafızalardan silinmemesi gerektiğinin altını çizen Vali Çelik, “Unutmadık, unutturmayacağız. Bu vatana göz dikenler bu milletin her bir ferdini karşısında görecek. Bu bilinç, 15 Temmuz ruhu nesillere aktarılacak. Bizler, bir ve beraber oldukça karşımızda kimsenin duramayacağını biliyoruz. Birçok zorluğu da birlikte aşacağımıza eminiz” diye konuştu.  

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği