ŞEHİT İTFAİYECİ TETİKİŞÇİ’YE SON GÖREV
300x250

189 gündür yaşam savaşı veren Kütahya Belediyesi İtfaiye Eri Şehit Cengizhan Tetikişçi, düzenlenen tören ve kılınan cenaze namazı sonrasında Sultanbağı Mezarlığına defin edildi. Tetikişçi’yi mesai arkadaşları ve sevenleri son yolculuğunda yalnız bırakmadı. 
2009 yılında Kütahya Belediyesinde göreve başlayan ve daha sonra 2014 yılından itibaren Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde görev alan Şehit Cengizhan Tetikişçi, 31 Temmuz 2021 tarihinde görev başında geçirdiği iş kazası sonrasında, 189 gün yaşam mücadelesi verdi. Şehit olan merhum Tetikişçi için Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü önünde bir tören düzenlendi. Tetikişçi’nin naaşı, tekbirler eşliğinde, mesai arkadaşlarının omuzunda, Türk Bayrağına sarılı tabutu tören alanına getirildi. 
Törende kısa bir konuşma yapan Kütahya Belediye Başkan Vekili Adbullah Damcı, şehit Tetikişçi’nin görev yaptığı süre içinde her zaman örnek bir itfaiye eri olduğunu belirtti. Damcı; “Görev yaptığı süre içinde, ast ve üst ilişkisinde örnek bir davranış içinde bulunan, aidiyet duygusu içerisinde çalışan, bulunduğu birim de aşk ile çalışan bu kardeşimizi bugün defin edeceğiz. Çalıştığı dönem içinde takdire şayan çalışmalara imza attı. Ancak elim bir iş kazası sonucu 189 günlük hayat mücadelesine maalesef yenilmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz. Emaneti, emanetimizdir. Kütahya Belediyesi olarak ailesi ile olan ilişkilerimiz devam edecektir. Değerli ailesine baş sağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” dedi. 
İtfaiye Müdürlüğündeki törenin ardından Şehit Tetikişçi’nin Türk Bayrağına sarılı naaşı kortej eşliğinde Ulu Camiye getirildi. Ulu Camide kılınan cenaze namazının ardından Şehit Cengizhan Tetikişç’nin naaşı Sultanbağı mezarlığına defin edildi. 
Törene ve cenaze namazına Vali Ali Çelik, Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, İl jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Murat Kırbaç, Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürü Adem Öner, şehit Tetikişçi’nin mesai arkadaşları, Kütahya Belediyesi personeli, ailesi ve sevenleri katıldı. 
Şehit Tetikişçi’ye Allah’tan bir kez daha rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği