Şehir Hastanesi inşaatında yoğun çalışma
300x250
İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, beraberinde Sağlık Müdürlüğü Yöneticileri ile birlikte; yapımı hızla devam eden Şehir Hastanesi ve Yoncalı 100 Yataklı FTR Hastanesi inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Yüklenici firma yetkililerinin eşlik ettiği ziyarette; iç-dış mekanlar ve sağlık hizmet sunum alanları örnek ameliyethane, hasta odaları, mekanik ve teknik alanlar incelendi. İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, son durum ve planlamalar hakkında firma yetkililerinden güncel bilgileri alarak, süreci değerlendirdi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Eser ŞENKUL değerlendirmelerde bulunurken “Kütahyamıza kazandırılacak olan bu güzel sağlık tesisinin yapım sürecini yakından takip ediyoruz. Yoncalı 100 Yataklı FTR Hastanesi ve Şehir Hastanesi inşaatı, plana uygun şekilde tüm hızıyla devam etmektedir. İnşaatta çalışan sayılarının arttığını ve ekiplerin yoğun bir şekilde çalıştığını gözlemliyoruz. Hastanemizin inşaat sürecinin bir an önce tamamlanıp, şehrimizin ve milletimizin hizmetine sunulmasını istiyoruz. Hastalarımızın şifasına vesile olacak hastanelerimiz, ilimize ve bölgeye sağlık alanında da önemli katkılar sağlayacaktır” ifadelerini kullandı ve yüklenici firma yetkilileri ile çalışanlara kolaylıklar diledi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği