Salih Özden MHP'den istifa etti
300x250
Geçen hafta Belediye Başkan Yardımcılığı sona eren Salih Özden, Belediye Meclis Üyeliği ve partisinden istifa ettiğini duyurdu. Özden'in açıklaması şöyle ;
14.09.2021 tarihinde Kütahya Belediye Başkan Yardımcılığı görevimin sona ermiş olduğunu sosyal medya hesaplarımda paylaşmıştım.
20.09.2021 tarihi itibarıyla, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde seçildiğim MHP Belediye Meclisi üyeliğinden de gördüğüm lüzum üzerine istifa etmiş bulunmaktayım.
Bu vesileyle, şahsıma teveccüh göstererek Belediye Meclis Üyesi aday listesinde 1.sırada yer veren ve seçim döneminde gece gündüz demeden çalışan Milliyetçi Hareket Partisinin il, ilçe teşkilatlarına, yetkili kurullarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Oy vererek, maddi manevi destek olarak meclis üyesi seçilmemizi sağlayan kadirşinas Kütahyalı hemşehrilerime ayrıca teşekkür ederim. Görevimi tamamlayamadan ayrılmak zorunda kaldığım için özür dilerim.
Birlikte yola çıktığımız ve elde edilen başarıda her birinin çok önemli katkıları olduğuna inandığım, başta Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim IŞIK olmak üzere birbirinden değerli Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyesi adaylarımıza; Belediye Meclisi çatısı altında birlikte görev yaptığımız MHP’li, AK Partili ve CHP’li meclis üyesi değerli arkadaşlarıma; Kütahya Belediyesinin bütün kademelerinde özverili bir şekilde çalışan kıymetli personeline ayrı ayrı teşekkür ederim.
Yanlış anlamalara ve yorumlara fırsat vermemek için şu açıklamayı da yapmak istiyorum:
Savunduğum fikirlerde, sahip olduğum değerlerde, hayata, olaylara ve insanlara bakış açımda herhangi bir değişiklik yoktur; olamaz da!.. Dün ne isem bugün de o’yum.
47 yıldır gönül verdiğim, emek verdiğim ve her ortamda onurla temsil ettiğim Milliyetçi Hareket Partisinin şanlı mâzisine, müktesebâtına ve hükmî şahsiyetine sadığım… Ancak, Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında bugünkü şartlarda siyaset yapma ve hizmet etme imkânım kalmadığı için Milliyetçi Hareket Partisi parti üyeliğinden de 21.09.2021 tarihi itibarıyla istifa etmiş bulunmaktayım.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Salih ÖZDEN
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği