ŞAİR ŞEYHİ ŞİİR ŞÖLENİ DÜZENLENDİ
300x250
Kütahya Belediyesi ve Kent Konseyi Şairler ve Yazarlar Çalışma Grubu tarafından Ahmet Yakupoğlu Kültür Sanat Yaz Etkinlikleri kapsamında “Şair Şeyhi Şiir Şöleni” düzenlendi.
15. yüzyılda Kütahya’da yaşamış büyük divan şâiri, Şair Şeyhi (Hekim Sinan) adına; Kütahya Belediyesi Kent Konseyi Şair ve Yazarları Çalışma Grubu tarafından düzenlenen “Şair Şeyhi Şiir Şöleni” Kütahya Belediyesi Önünde şiir severlerin beğenisine sunuldu.
Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Sunuculuğunu Radyo ve Televizyon programcısı Mikail Şimşek’in yaptığı şiir şöleni, Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ali Kaya’nın konuşmalarının ardından Zeybek gösterisi ve Sezai Karakoç’un Mona Roza şiirinin okunmasıyla başladı.
Bir 1 kişi görseli olabilir
Şair Şeyhi Şiir Şöleni programının sona ermesiyle birlikte Kent Konseyi Şairler ve Yazarlar Çalışma Grubuna, izleyicilere ve şölende sahne alan sanatçılara katkılarından dolayı teşekkür eden Kütahya Belediye Başkan Prof. Dr. Alim Işık, “Birbirinden güzel, içinde memleket kokan, sevda kokan, aşk kokan bir çok şiiri bizlerle paylaşan değerli sanatçılarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz Kütahya’yı kültürün ve sanatın başkenti diye söylerken gerçekten inanarak söylüyoruz. Ama bizim söylememiz yetmiyor. İşte bu güzel insanların söylemesi bunu tescilliyor. Şehrimiz adına sizlerle ve bu güzel sanatçılarla gurur duyuyorum. Gecemize renk katan herkese çok teşekkür ediyorum. Ağızlarına ve yüreklerine sağlık” dedi.
Bir 1 kişi, müzik enstrümanı çalıyor ve ayakta görseli olabilir
Program Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın, şiir şölenine Kütahya ve komşu illerden davetli 18 şaire teşekkür plaketi ve hediye takdim etmesiyle sona erdi.
Şair Şeyhi Şiir Şölenine, Kütahya Valisi Ali Çelik, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Kütahya Jandarma Komutanı J.Alb. Murat Kırbaç, Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, Kütahya Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ali Kaya, şairler ve vatandaşlar katıldı.
Bir 1 kişi görseli olabilirBir 1 kişi, ayakta ve iç mekan görseli olabilir
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği